Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Iseki tuin- en parkmachines

Iseki tuin- en parkmachinesIseki is al jarenlang één van de grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van tuin- en parkmachines zoals compacttrekkers, trekkers en maaiers.

Officieel dealer Iseki

Als officieel dealer levert MTH diverse machines van Iseki. Wij helpen u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw Iseki machines.

 

MTH Machine Techniek en Iseki

MTH Machine Techniek Hoogeveen is officieel dealer van Iseki. Wij leveren de krachtige en robuuste machines van Iseki aan diverse bedrijven uit de industrie, landbouwmechanisatie, en tuin & park en golf. MTH levert onder andere: 

Iseki compacttrekkers
(16 - 55 pk)

De compacttrekkers van Iseki zijn ideale mini-tractoren voor multifunctioneel gebruik. Alle belangrijke bedieningshendels binnen handbereik. MTH Machine Techniek levert verschillende uitvoeringen die zijn uit te rusten met bijvoorbeeld een voorlader, heggenschaar of borstel en schuif.

 

Iseki compacttrekkers

 

Iseki tractoren

 

Iseki tractoren
(80 - 100 pk)

Voor het zware werk levert MTH Machine Techniek ook zwaardere Iseki trekkers. Deze kenmerken zich als een compacte tractor met een kleine draaicirkel en een hoge bodemvrijheid. De cabine is makkelijk toegankelijk en zorgt voor een goed overzicht. Een voorlader of schuif behoort tot de mogelijkheden.

 

Iseki maaimachines

Als specialist in tuin- en parkmachines heeft Iseki een breed assortiment aan maaimachines zoals frontmaaiers en zeroturn maaiers. Hierbij zijn er maaiers beschikbaar met opvang om onder alle omstandigheden probleemloos te kunnen maaien.

  Iseki maaimachines

  


Vragen over de machines van Iseki?

Wij zijn officiëel dealer van Iseki. Wij zijn trots op ons Iseki-dealerschap, vanwege de goede kwaliteit van de machines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier aan.

*Verplicht