Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


FELLA maaiers, schudders en harken voor de landbouw

MustangFELLA mag met recht een specialist in landbouwmachines worden genoemd. De Duitse fabrikant is inmiddels een klinkende naam op het gebied van hooibouwmachines zoals schijvenmaaiers, trommelmaaiers, schudders en harken.

 

Officieel dealer van FELLA

Als officieel dealer levert MTH Machine Techniek Hoogeveen een compleet assortiment machines van Fella zoals (front)maaimachines. Wij helpen u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw FELLA machines. MTH Hoogeveen levert onder andere: 

  • Schijvenmaaiers
  • Trommelmaaiers
  • Schudders
  • Harken 

MTH Machine Techniek Hoogeveen is FELLA dealer


Vragen over de machines van FELLA?

Wij zijn officiëel dealer van FELLA. Wij zijn trots op ons FELLA-dealerschap, vanwege de goede kwaliteit van de machines. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier aan.

*Verplicht