Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Case IH tractoren / Steyr tractoren

case ih

Case IH biedt krachtige en productieve tractoren voor verschillende toepassingen. Van kleine en compacte tractoren voor tuin en park, tot grote krachtpatsers voor de landbouw.

Officieel dealer Case IH / Steyr

Als officieel dealer levert MTH diverse tractoren van Case IH. Wij helpen u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw Case IH / Steyr tractoren.

MTH Machine Techniek en Case IH / Steyr

MTH Machine Techniek Hoogeveen is officieel dealer van Case IH.Dit betekent dat wij naast de levering van Case IH / Steyr tractoren ook het onderhoud en reparaties verzorgen. MTH levert onder andere:

  • Tractoren voor tuin en park
  • Tractoren voor de landbouw

Vragen over de tractoren van Case IH / Steyr ?

Heeft u vragen over de tractoren van Case IH / Steyr die MTH Machinetechniek Hoogeveen levert? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht