Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Machineverhuur voor landbouw, industrie en tuin- park en golfbaanonderhoud

Heeft u een klus waarvoor u de juiste machine mist? Of vraagt u zich af deze investering zijn rendement wel haalt. Voor allerhande klussen biedt MTH Machine Techniek verschillende machines te huur aan voor bedrijven en particulieren. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest verhuurde producten. Wilt u huren voor lange termijn, of aanvullende services? Neem dan even contact met ons op.

Waarom u onze machines huurt

Machines huren heeft vele voordelen. U hoeft bijvoorbeeld geen grote investering te doen voor een machine die u maar zelden gebruikt. Daarom bieden wij verschillende machines te huur aan. Enkele voordelen van het huren van machines bij MTH Machine Techniek:

  • Machines worden goed onderhouden en beschikken over het COM-Keur keurmerk
  • Aflevering op locatie mogelijk
  • Vakkundige instructie vooraf
  • Een goede prijs

Assortiment aan verhuur

Wij hebben een assortiment aan machine verhuur voor verschillende doeleinden. U vindt hieronder een lijst met enkele machines die wij verhuren. Bent u opzoek naar een specifieke machine? Neem dan contact met ons op.

Houtversnipperaar TünnissenTS 190 M

Tüennissen TS 190 M

De Tünnissen TS 190 M is een houtversnipperaar op een 80 km onderstel. Deze houtversnipperaar heeft een eigen dieselmotor en heeft een invoercapaciteit van 18cm.

Per dag: €135,-
Per week: €540,-

 

Verticuteermachine Billy Goat

Billy Goat verticuteermachine

Met deze professionele verticuteermachine van Billy Goat kan eenvoudig en snel mos uit uw gazon verwijderd worden. De machine is 50cm breed.

Per halve dag: €30,-
Per dag: €40,-

     
   

 

De prijzen zijn exclusief BTW.