Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieële tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Landbouwmachines

De landbouw is een snel ontwikkelende markt, waar mens en machine in rap tempo aangepast worden aan de markt. Landbouw is daarnaast erg intensief en gericht op efficientieverbetering. Van een leverancier mag dan ook verwacht worden dat hij hier in mee gaat. Dat bewijst MTH Machine Techniek al vele jaren.

Onze klant kan door een goede bereikbaarheid snel bij ons terecht. Ter plekke kan vaak het probleem verholpen worden, zodat productie-uitval tot een minimum beperkt blijft.


   

Kwaliteit alles bepalend

Voor u als ondernemer is kwaliteit belangrijk. Terecht dat u dit graag onderstreept wilt zien bij uw leverancier. Daarom zijn wij hier in meegegaan door aansluiting bij Com-Keur. Com-Keur is het keurmerk dat wij op uw materieel kunnen geven om te verzekeren dat deze voldoet aan de wettelijke eisen van de tijd. Met Com-Keur wordt u een zorg uit handen genomen.

Dealerschappen erg belangrijk

MTH Machine Techniek heeft geleerd dat een dealerschap erg belangrijk is voor kennis en kwaliteit. Wij hebben dan ook merken geselecteerd die aansluiten bij onze kwaliteit. Door intensief contact te onderhouden met de fabrikant/importeur krijgen wij alle informatie over producten en kunnen wij ook úw wens kenbaar maken bij de importeur/fabrikant . MTH Machine Techniek neemt deel aan producttrainingen, tractoropstapdagen en kan door direct contact ook uw specifieke wens vervullen.

Bekijk onze: 

Nieuwe landbouwmachines

Naam Korte omschrijving Prijs
MULTIONE 6.3 S MULTIONE 6.3 S MULTIONE 6.3 S MULTILOADER 28PK Op aanvraag
Agromet Rubberschuif Agromet Rubberschuif Rubberschuif van het merk Agromet Op aanvraag
Mustang AL 306 Mustang AL 306 MUSTANG AL 306 "PREMIUM" INCL. BEUGEL EN DAK COMBI BANDEN 31X15.5-15 AS BREDE SPATBORDEN. WDM SNELWISSEL LED WERKVERLICHTING FLOW DIVIDER DICHTE BAK PALLETVORKEN. Op aanvraag
CASE IH MAXXUM 125ECO ACTIVEDRIVE 8 CASE IH MAXXUM 125ECO ACTIVEDRIVE 8 TE KOOP NIEUW: CASE IH MAXXUM 125 ECO ACTIVEDRIVE 8 INCL. TOEBEHOREN. Op aanvraag
Prijzen zijn exclusief btw


Gebruikte landbouwmachines

Naam Korte omschrijving Prijs
 DIV. UITVOERINGEN DIV. UITVOERINGEN Shovel / Wheelloader Op aanvraag
JOSKIN TR270 C3 JOSKIN TR270 C3 JOSKIN TR 270 C3 WEILANDBLOTER * BJ. 2010 * MAAIBREEDTE 275 CM € 1800.00
VOTEX ROADMASTER 1905 VOTEX ROADMASTER 1905 VOTEX ROADMASTER 1905 FRONT-KLEPELMAAIER € 7650.00
Prijzen zijn exclusief btw