Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Kunstgrasreinigers

KunstgrasreinigerAllerlei omgevingsinvloeden zoals stof, pollen en plantenresten en allerlei andere verontreinigingen zoals sigaretten, flessendoppen en plastic zakjes raakt het kunstgras vervuild. Doordat het kunstgras vervuild raakt, krijgen algen en mos de kans om te groeien. Dit resulteert in een glad veld, waarbij de kans groot is dat sporters sneller een blessure op kunnen lopen. Tevens daalt de kwaliteit van het kunstgras.

Met de kunstgrasreinigers van MTH Machine Techniek houdt u niet alleen het kunstgras schoon, maar ook verlengt u de levensduur van het kunstgrasveld. De kwaliteit van het kunstgras blijft hierdoor gewaarborgd. Voor grondig onderhoud, leveren wij ook kunstgrasreinigers die tijdens het reinigen gebruik maken van zuiver water. Er worden hierbij geen detergentia toegevoegd.

Horger kunstgrasreinigers

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende kunstgrasreinigers die wij leveren.
Wanneer u op de merknaam klikt komt u op de site met meer informatie hierover..

Vragen over kunstgrasreinigers?

Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht