Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Kooimaaiers voor een mooi maairesultaat

KooimaaiersKooimaaiers kenmerken zich door het mooie resultaat met het grasmaaien. Het gras wordt, in tegenstelling tot cirkelmaaiers, afgesneden of ook wel geknipt. Hierdoor blijft het gras mooi en ook groener. Kooimaaiers worden daarom veelal gebruikt voor siergazons en golbaanterreinen.

Kooimaaiers brengen wel enige onderhoud met zich mee. Wilt u gegarandeerd een mooi gazon, dan zullen de messen regelmatig geslepen moeten worden. Dit kunt u het beste laten doen bij een professionele messenlijper zoals MTH Machinetechniek Hoogeveen.

Kooimaaiers

In ons assortiment hebben wij onder andere diverse types kooimaaiers van diverse merken. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende merken kooimaaiers die wij leveren. Wanneer u op een merknaam klikt komt op de website met meer informatie over dit merk.

Vragen over kooimaaiers?

Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht