Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Veelzijdige compacte knikladers

Multione knikladerVoor het verzetten van grond of het uitmesten van stallen zijn de knikladers van MTH Machine Techniek uiterst handig. De compacte knikladers zijn eenvoudig in gebruik en zeer wendbaar. Dit maakt het werken in beperkte ruimten mogelijk.

Veiligheid

De veiligheid bij de knikladers staat voorop. Zo worden verschillende typen voorzien van onder andere veiligheidsgordels, werklampen en beveiliging tegen het omslaan.

Toebehoren

Naast het eenvoudig verzetten van zand of het uitmesten van stallen, kunnen de knikladers ook voor andere doeleinden worden ingezet. Verschillende toebehoren maken de knikladers tot echte multifunctionele machines. Enkele toebehoren zijn: bakken, vorken, maaiers, klemmen, frezen en vegers.

Wij zijn officieel dealer van Mustang en Multione. De keuze voor deze merken is gemaakt vanwege de betrouwbaarheid en kwaliteit van de machines.

Vragen over knikladers?

Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht