Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Kantensnijders

KantensnijderDe kantensnijders van "MTH Machine Techniek" kenmerken zich door de sterke constructie en zijn eenvoudig in gebruik. Met onze kantensnijders kunt u eenvoudig en effectief de kanten van uw tuin snijden. Onze kantensnijders zijn speciaal bedoeld voor tuinen en parken. Ideaal voor zowel particulieren als tuinders.

De machines zijn uitgerust met sterke Honda GX motoren. Deze motoren staan bekend om hun uitstekende prestaties. De constructie van onze kantensnijders is zo ontworpen dat er geen slijtage optreedt bij de scharnierpunten en het snijmes in lijn blijft.


Vragen over onze kantensnijders?

Wij leveren kantensnijders van o.a. het merk power-trim. Kom naar onze showroom in Hoogeveen. Wij geven u namelijk graag advies. U kunt ook eenvoudig contact opnemen via ons contactformulier.

*Verplicht