Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieële tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Onze industriële service verdelen wij in verschillende onderdelen

Professionele "Reinigings apparatuur"

Een selectie merken waaronder Nilfisk-Alto en Waterkracht treft u bij ons aan. Het assortiment bestaat uit hogedrukreinigers, veeg- en veegzuigmachines en schoonmaakmiddelen.

Naast levering vindt ook het onderhoud van deze apparatuur bij ons plaats. Vanuit ons magazijn verkopen wij diverse schoonmaakmiddelen en supplementen.


 


Grondverzet en intern transport

Problemen met uw heftruck of hydraulische kraan? Binnen ons team zijn verschillende mensen werkzaam die wij inzetten voor onderhoud en reparatie aan deze machines. Onderhoud kan plaatsvinden bij ons op locatie of bij u aan de zaak. Met onze goed uitgeruste servicewagens hebben wij materiaal en gereedschap bij de hand om snel en vakkundig allerhande problemen op te lossen.

Bekijk onze:

Industrieel machineonderhoud

Pneumatiek en hydrauliek zijn voor "MTH Machine techniek" bekend terrein. Vanuit o.a. de mechanisatie achtergrond hebben wij de kennis weten uit te breiden naar de industriële sector. Steeds meer bedrijven waarderen onze inzet op dit gebied om onze kennis, vakmanschap en flexibiliteit.

Ingrijpen bij calamiteiten is geen zaak van 9 tot 5. En dat weten wij na jaren in de landbouw en industrie als geen ander. Reparaties van machines vinden plaats in onze goed geoutilleerde werkplaats. Daarnaast openen onze servicewagens de weg naar onderhoud en reparatie op uw locatie. Goed om te vermelden is dat wij ook slangen persen in alle mogelijke diameters met passende koppelstukken. Dit kan al vanaf 1 stuks en gegarandeerd dus een snelle levertijd.

Machine-onderhoud voeren wij onder andere uit aan: electrisch- en hydraulische aggregaten, compressoren, motoren, hydraulische installaties enz., enz.  

Meer informatie over reparatie en onderhoud.

Nieuwe machines

Naam Korte omschrijving Prijs
Mustang AL 306 Mustang AL 306 MUSTANG AL 306 "PREMIUM" INCL. BEUGEL EN DAK COMBI BANDEN 31X15.5-15 AS BREDE SPATBORDEN. WDM SNELWISSEL LED WERKVERLICHTING FLOW DIVIDER DICHTE BAK PALLETVORKEN. Op aanvraag
Prijzen zijn exclusief btw


Gebruikte machines

Naam Korte omschrijving Prijs
EUROSTEEL GRAAFBAK 50 CM. EUROSTEEL GRAAFBAK 50 CM. EUROSTEEL GRAAFBAK 50 CM. € 330.00
 DIEPLEPEL BAK 50 CM. DIEPLEPEL BAK 50 CM. DIEPLEPELBAK 50 CM. € 310.00
 BANAANBAK 25 CM. BANAANBAK 25 CM. BANAANBAK 25 CM. € 250.00
STH Motorbeveiliging STH Motorbeveiliging Diverse motorbeveiligingen voor meerdere doeleinden geschikt. Op aanvraag
 inbouwlampen inbouwlampen INBOUWLAMPEN IN SYSTEEMPLAFON € 20.00
AC Hijsbok AC WN 5 AC Hijsbok AC WN 5 5 Tons hijsbok € 1700.00
Prijzen zijn exclusief btw

Dit is een snel wisselende groep, neemt u a.u.b. contact hierover met ons op.