Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Hydrauliekservice in Hoogeveen

Hydrauliekslangen persenVeel machines maken gebruik van hydraulisch aangedreven componenten onder hoge druk. Denk hierbij aan machines in verschillende sectoren, zoals in de grondverzet, landbouw, industrie en tuin, park en golf en intern transport. Doordat veel machines intensief gebruik maken van een hydraulisch systeem, raken slangen en componenten snel beschadigd en/of versleten. U kunt de reparatie hiervan door ons laten uitvoeren. "MTH Machine Techniek" Hoogeveen is dan ook het adres voor hydrauliekservice. Wij persen hydrauliekslangen ofwel wij krimpen hydrauliekslangen op maat.

Reparatie van hydraulische systemen op locatie

U bent druk aan het werk met het verplaatsen van grote hoeveelheden materiaal en plots begeeft het hydraulische systeem van uw machine, bijvoorbeeld uw tractor, shovel of heftruck. Geen nood, "MTH Machine Techniek" komt bij u op locatie om het hydraulisch systeem te repareren. Daarnaast repareren wij systemen en persen ook hydrauliekslangen bij ons in de werkplaats te Hoogeveen.

Hydrauliekservice: maatwerk en specialisme

Naast de reparatie van hydrauliekslangen en het persen hiervan, kunnen wij ook maatwerk leveren. U zoekt een partner met specialisme in het installeren van een maatwerk hydraulisch systeem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakkundig personeel en het juiste gereedschap

Bij het persen van hydraulische slangen en repareren van systemen komt heel wat kijken. Zowel op het gebied van kennis als gereedschap. "MTH Machine Techniek" beschikt over geschoold personeel dat voor elk probleem een goede en veilige oplossing kan bieden. Daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur voor het persen van hydrauliekslangen en het testen van systemen.

Meer informatie over onze hydrauliekservice?

Heeft u een vraag met betrekking tot het persen van hydrauliekslangen of advies nodig op het gebied van hydrauliek? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

*Verplicht