Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Houtkloofmachines

HoutkloofmachineHoutkloofmachines worden gebruikt om hout te splijten voor bijvoorbeeld uw open haard. Door het gebruik van een houtkloofmachine voorkomt u rug- en spierpijnklachten. Vaak zijn de machines uitgerust met een dubbele inschakelbediening. De meeste houtkloofmachines van MTH Machine Techniek zijn uitgerust met een elektromotor, kennen krachtige hydraulische componenten en zijn eenvoudig in gebruik.


Vragen over onze houtkloofmachines?

In ons assortiment hebben wij diverse types houtklovers van het merk BGU maschinen. Laat u in onze showroom adviseren, of neem contact op met MTH Machine Techniek voor meer informatie.

*Verplicht