Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Grasveegmachines voor recreatie,- sport- en golfbaanterreinen

GrasveegmachineDe multifuncitele en efficiënte grasveegmachines die MTH Machine Techniek levert, kennen een compacte bouw en sterke constructie. De grasveegmachines zijn speciaal ontwikkeld voor groen gelegen recreatiegebieden, sportvelden en golfbaanterreinen. Zelfs op oneffen terreinen hebben deze machines geen moeite. Daarnaast zijn de grasveegmachines multifunctioneel inzetbaar. De machines kunnen verticuteren, klepelen het gras en kunnen het terrein vrij maken van losse bladeren en gemaaid gras. 

Wiedenmann grasveegmachines

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende types grasveegmachines die wij leveren.
Wanneer u op de merknaam klikt komt u op de site met meer informatie hierover.


Vragen over onze grasveegmachines?

Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht