Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieële tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Doorzaaimachines

DoorzaaierEen efficiënte manier voor graslandrenovatie is het gebruik van een doorzaaier. Doordat u niet hoeft te ploegen, frezen, egaliseren of aan te rollen, wordt de oude grasmat in enkele weken weer groen. Doorzaaimachines worden veelal gebruikt voor sportvelden en golfbanen, maar kunnen ook gebruikt worden in de landbouw.

Eenmaal bezig worden de zaadjes in de instelbare diepte gelegd. De hoeveelheid zaad kan daarbij traploos worden afgesteld tot op een gram nauwkeurig. De aandrukrol sluit de snede en rolt de aarde weer dicht, zodat het zaad goed beschermd wordt. Het resultaat: maximale aangroei van zaad en bescherming van de zode.

MTH Machine Techniek levert de volgende merken:


Vragen over doorzaaimachines?

Vragen over het gebruik van doorzaaimachines? MTH Machine Techniek geeft u graag advies bij het aanschaffen van deze machines.  Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht