Tuin & Park en golf

Voor professioneel en particulier gebruik bieden wij een breed assortiment machines in Tuin & Park en Golf. Naast verkoop zijn wij al jaren de professional in advies en onderhoud.

Industrie

De industrieƫle tak van MTH Machine Techniek bestaat uit verkoop en onderhoud van grondverzet, pneumatiek, hydrauliek en professionele hogedrukreinigers en vele andere machines. Ervaar onze kracht hierin.

Landbouw

Jaren expertise in de landbouw maakt MTH Machine Techniek tot vertrouwd leverancier en servicepunt van gerenommeerde merken. Een flexibele houding is daarbij een vanzelfsprekendheid.


Stihl bladblazers voor verschillende doeleinden

Voor verschillende werkzaamheden heeft MTH de juiste oplossing als het gaat om bladblazers. Bent u op zoek naar een simpele handgedragen bladblazer, of zoekt u juist een bladblazer voor het bladvrij houden van golfbanen? MTH biedt hiervoor verschillende typen bladblazers aan. Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud voor uw bladblazer verzorgen. Wij leveren bladblazers van onder andere TS, Wiedenmann en Stihl.

Handgedragen bladblazers

De handgedragen bladblazers van Stihl kenmerken zich door het compacte formaat en het lichte gewicht. Hierdoor zijn de bladblazers uiterst handzaam en ideaal voor moeilijk begaanbare plekken, zoals voetpaden en tussen struikgewassen.

 

Handgedragen bladblazers

 

Ruggedragen bladblazers

 

Ruggedragen bladblazers

Als er meer blaasvermogen nodig is, dan zijn de ruggedragen bladblazers van Stihl een ideale oplossing. Doordat grootte en gewicht toenemen vanwege het blaasvermogen, worden de bladblazers op de rug gedragen. Hierdoor wordt het gewicht beter verdeeld over het lichaam.

 

Elektrische bladblazers

Het grote voordeel van Stihl elektrische bladblazers is het lichte gewicht van de machines. Daarnaast produceren ze ook minder geluid dan de benzine aangedreven varianten. De elektrische bladblazers zijn ook te verkrijgen met accu.

  Elektrische bladblazers

 

Zuighakselaars

 

Zuighakselaars

In plaats van het blad weg te blazen, wordt het opgezogen en versnipperd. Het blad dat wordt gehakseld kan direct worden gebruikt voor compost. Door een eenvoudige handeling kunnen de machines ook functioneren als bladblazer. De Stihl zuighakselaars zijn tevens verkrijgbaar in een elektrische variant.

 

Schoon blazen van parken en golfbanen

Voor parken en golfbanen heeft MTH speciale bladblazers. Deze bladblazers kunnen eenvoudig gemonteerd worden aan een tractor. Het gepatenteerde zwenkmechanisme zorgt ervoor dat de machine 180° verstelbaar is.

   Wiedermann Whisper Twister

Vragen over onze bladblazers?

Wij zijn officiëel dealer van Stihl, Wiedenmann en TS Industrie. Wij zijn trots op onze dealerschappen, vanwege de goede kwaliteit van de bladblazers. Kom naar onze showroom in Hoogeveen en laat u adviseren of vul onderstaand contactformulier in.

*Verplicht